Compare Listings

Flat Land for sale 10 Rai among the nature near main road

Sai Khao, Khlong Thom District, Krabi, Thailand
2,500,000฿

Description

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Property ID  : 81024

รหัสอสังหาริมทรัพย์ : 81024

 

Name :  Flat Land for sale 10 Rai among the nature near main road

ซื่อ : ขายที่ดินราบเรียบ 10 ไร่ ท่ามกลางธรรมชาติ ใกล้ถนนหลัก

 

Type : Land

ประเภท : ที่ดิน

 

Property City : Klong Sai Kaw

ที่ตั้งของที่ดิน : คลองทรายขาว

 

Area : 10 Rai 504 square meters

ขนาดที่ดิน : 10 ไร่ 1 งาน 26 ตารางวา

 

Price : 10 Rai 504 square meters 20 Million Baht or 1 Rai 2,500,000 Baht

ราคา : ขายทั้งหมด 10 ไร่ 1 งาน 26 ตารางวา 20,000,000/ไร่ละ 2,500,000 บาท

 

Documents : Chanote Title

เอกสารสิทธิ์ :โฉนดที่ดิน

 

Note : share the transfer transection with seller

หมายเหตุ : ค่าใช้จ่ายในการทำธุรกรรม คนละครึ่ง ผู้ซื้อกับผู้ขาย

 

Feature :

The located of land plot between Klong Muang Beach and Krabi Town close main road only 500 meters. It is peaceful and among the natural, as well as the large land of plot area 10 Rai, which is suitable for hotel building and your business.

Description :

The land plot is located on the Klong Sai Kaw in Krabi Province. Which is located between Krabi town. Klong Muang Beach and Ao Nang Beach. Only 500 meters away from the main road. The land plot is located there will be electric pole from government have been already installed to support future use by installing or connecting a bunch of old. The road is paved asphalt access road to the land plot. And do not worry about the floods in this area. Because there is no history of high floods. And the area of  land is flat. The atmosphere of the land plot is surrounded by the nature of the palm trees, rubber plantation, the mountain is so peaceful and natural. Most of the land plot is attached to the road along the length of the road. The land plot area is large. If you are looking for 10 Rai of land plot and close the main road. We really appreciated your willingness to offer suggestions this land plot.

The idea for land plot is perfect to do business like build a hotel or private villa with among of natural surrounded and mountain view. But if you are looking for 2-3 Rai of land plot, We really appreciated your willingness to offer suggestions.

The location of the land plot is between two beaches, Klong Muang and Ao Nang Beach, only 4 kilometers to Ao Nang Beach. Ao Nang Beach is also a popular tourist destination of many foreigners. It has the relaxed atmosphere of a small town and easily accessible by bus or by taxi. It takes about 20 minutes to travel because it is only 5.3 km away.next to Krabi National Stadium only 5.5 Km.

The journey to Krabi town is about 20 kilometers, And it takes about 15-20 minutes to travel and away from the Krabi International Airport. The distance from the airport to the land about 28 kilometers, which takes about 30 minutes.

จุดเด่นของที่ดิน :

บริเวณที่ตั้งของที่ดินอยู่ระหว่างกลางของหาดคลองม่วงและตัวเมืองกระบี่ มีความเงียบสงบและเป็นธรรมชาติรวมไปถึงการที่ดินนี้มีขนาดใหญ่ถึง 10 ไร่ จึงเหมาะสำหรับสร้างโรงแรมอีกทั้งอยู่ใกล้ถนนหลักเพียง 500 เมตรเท่านั้น

คำอธิบายที่ดิน :

บริเวณที่ตั้งของที่ดินตั้งอยู่บน คลองทรายขาว จังหวัดกระบี่ ซึ่งอยู่ระหว่างตัวเมืองกระบี่ กับหาดคลองม่วงและหาดอ่าวนาง โดยอยู่ในซอยเพียง 500 เมตร เท่านั้น โดยคิดจากถนนหลัก บริเวณที่ตั้งของที่ดิน จะมีเสาไฟฟ้าติดตั้งไว้อยู่แล้วเพื่อรองรับการใช้งานในอนาคตโดยสามารถติดตั้งหรือต่อพวงจากของเดิมได้เลย ถนนเป็นถนนลาดยางเข้าถึงที่ดิน และไม่ต้องกังวลเรื่องน้ำท่วมในเขตนี้ เพราะไม่มีประวัติน้ำท่วมซึ่งเป็นพื้นที่สูง และพื้นที่ของที่ดินโดยรวมค่อนข้างเรียบ บรรยากาศของที่ดินอยู่ท่ามกลางธรรมชาติของสวนปาล์ม สวนยาง ไม้ต้น ภูเขา จึงมีความเงียบสงบและเป็นธรรมชาติ พื้นที่ของที่ดินส่วนใหญ่จะติดถนนไปตามแนวยาวของถนน เนื้อที่ของที่ดินก็มีขนาดใหญ่ หากท่านใดที่กำลังมองหาที่ดินขนาด 10 ไร่และติดถนนมากแล้วด้วย เราขอเสนอที่ดินพืนนี้

ที่ดินพืนนี้เหมาะสำหรับท่านที่จะทำธุรกิจ อย่างเช่น สร้างโรงแรมที่มีจุดเด่นด้านธรรมชาติโอบล้อมด้วยภูเขา แต่หากท่านที่กำลังมองหาที่ดิน จำนวน 2-3 ไร่ เราก็พร้อมที่จะขายให้กับท่าน เพื่อให้ท่านสามารถสร้างบ้านพักส่วนตัวก็ได้ด้วยเช่นเดียวกัน

ที่ตั้งของที่ดินอยู่ระหว่าง 2 ชายหาด คือหาดคลองม่วง กับ หาดอ่างนาง โดยสามารถเดินทางท่องเที่ยวไปยังหาดอ่าวนาง เพียงแค่ 4 กิโลเมตร เท่านั้น โดยหาดอ่าวนางยังเป็นสถานที่ท่องเที่ยวที่ได้รับความนิยมของชาวต่างชาติจำนวนมาก ห่างออกมาอีกนิดก็จะมีโลตัสเอกช์เพส และห้างแม็กโคซึ่งห่างเพียง 5.3 กิโลเมตร และถัดไปเพียง 5.5 กิโลเมตร ก็จะเป็นที่ตั้งของสนามกีฬาของจังหวัดกระบี่ซึ่งกำลังก่อสร้างอยู่ประมาณ 5.8 กิโลเมตร อีกทั้งหาดอ่าวนางยังเป็นแหล่งที่ตั้งของโรงแรม 5 ดาวที่มีชื่อเสียงหลายโรงแรม อย่างเช่น ดุสิตธานีกระบี่ โซฟีเทล ริกตัน โรงแรมอื่นๆ อีกมากมาย

การเดินทางเพื่อจะเข้ามายังตัวเมืองกระบี่ประมาณ 20 กิโลเมตร ใช้เวลาในการเดินทางประมาณ 15-20 นาที และ ห่างจากสนามบินนานาชาติกระบี่ โดยเป็นระยะทางการเดินทางจากสนามบินมาที่ดินประมาณ 28 กิโลเมตร ซึ่งใช้เวลาในการเดินทางประมาณ 30 นาทีเท่านั้น

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Property Documents

  • Address: Klong Sai Kaw
  • City: Muang Krabi
  • State/county: Krabi, Mueang Krabi
  • Neighborhood: Ao Luek, Khao Phanom, Nuea Khlong
  • Country: Thailand

Detail

Updated on March 4, 2018 at 9:25 pm

  • Property ID: 81024
  • Price: 2,500,000฿
  • Land Area: 1 Rai
  • Property Type: Land
  • Property Status: For Sale

WalkScore

Page Views

Contact info

Sanya Jayalee
Sanya Jayalee
0867700086

Inquire about this property

No Review ( 0 out of 5 )

Write a Review

Login for Review