Compare Listings

split land for sale 13 rai between Ao Nang Beach and Klong  Muang Beach, 600 meters from the main road

127 Nopparat Thara Soi. 8. Thailand Moo 4 Ao Nang, Krabi 81000, Thailand
2,000,000฿

Description

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Property ID : 81020

รหัสอสังหาริมทรัพย์ : 81020

 

Name : split land for sale 13 rai between Ao Nang Beach and Klong Muang Beach, 600 meters from the main road

ซื่อ : แบ่งขายที่ดิน 13 ไร่ อยู่ระหว่างหาดอ่าวนางและหาดคลองม่วง ห่าง จากถนนหลัก 60 เมตร

 

Type : Land

ประเภท : ที่ดิน

 

Property City : Address 27 Tambon Ao Nang, Muang, Krabi 81000

ที่ตั้งของที่ดิน : เลขที่ 37 ต.อ่าวนาง อ.เมือง จ.กระบี่ 81000

 

Area : Split property for sale per Rai or Room or wholesale 13 Rai

ขนาดที่ดิน : แบ่งขายเป็นไร่ เหลือทั้งหมด 13  ไร่ หรือห้อง  หรือ ผ่อนจ่ายได้ 13ไร่ หรือจะซื้อทั้งหมดอีกราคา

 

Price : 2 Million Baht per Rai or 250,000 per Room

ราคา : ไร่ละ 1,500,000 หรือ 250,000/ห้อง

 

Documents : Nor Sor 3 Gor

เอกสารสิทธิ์ : นศ3 ก

 

Features :

The location of the real estate is between Ao Nang Beach and Klong Muang Beach It is not far from Krabi downtown. At the same time, it is convenient to travel to various areas.

Description :

The location of the land is located in Ao Nang area Which is the entrance of Ao Nang to between Ao Nang beach and Krabi town only 20 kilometers, the location of the land is very quiet in among of rubber plant but not far from the main road, the land plot located it is on a secondary road, as it goes into the alley, it will move towards only 1.5 Km. to Nong Thale and far from the main road of 600 meters, which convenient to transportation with buses running every hour. There is also an air-conditioned minibus which will take you to Krabi International Airport.

The land plot in front of the public road. And also have water supply and electricity are available in the land plot. The land is also flatly, suitable for home construction and private villa with a very quiet nature in among of rubber plant. The ideal to create your living and easy to transportation in many directions no matter Ao Nang Beach or Klong Muang Beach. Or if you want to travel to the Krabi town, you can easily travel as well. It also near the department store to call is Supership project that are to be completed soon. It is only 1.5 km from the land plot.

We would like to introduce you who are looking for land to build a vacation house and private villa that requires privacy. If you like the travel the beach it is not far from the land plot. The area we offer is peaceful and surrounded the nature because the land plot is located between Klong Muang Village and Ao Nang Village. You can easily reach these two beaches only 3.5 km from Ao Nang Beach. If you want to find the land plot for building private villa to touch the nature, we would like to recommend you.
Plot of land located very easy transport to Klong Muang Beach in 7 Km. and Ao Nang Beach only 3.5 km, Which the famous area you can find almost everything you want such as shopping mall, bank and fresh market. And 30 kilometers or about 40 minutes to international airport.

จุดเด่นของอสังหาริมทรัพย์ :

บริเวณที่ตั้งของที่ดินอยู่ระหว่างหาดอ่าวนาง และหาดคลองม่วง อีกทั้งยังอยู่ไม่ไกลจากตัวเมือง พร้อมกันนั้นมีความสะดวกในการเดินทางไปยังพื้นที่ต่างๆ เพราะเป็นศูนย์กลาง และที่ดินยังอยู่ใกล้กับศูนย์จำหน่ายสินค้าที่กำลังก่อสร้างอยู่ที่จะเสร็จในเร็วๆนี้มีชื่อว่า ซูปเปอร์ชิป

คำอธิบายที่ดิน :

บริเวณที่ตั้งของที่ดินตั้งอยู่เขตอ่าวนาง จังหวัดกระบี่ ซึ่งอยู่ต้นทางเข้าอ่าวนาง และอยู่ระหว่าง หาดอ่างนาง โดยห่างจากตัวเมืองกระบี่แค่ 20 กิโลเมตร บริเวณที่ตั้งของที่ดินมีความเงียบสงบมาก เพราะไม่ใช่ถนนสายทางหลักเป็นแค่ถนนทางสายรองพอเดินเข้าไปในซอยก็จะทะลุไปสู่บ้านหนองทะเล 1.5 กม และห่างจากถนนหลัก 600 เมตร ซึ่งก็จะมีรถประจำทางวิ่งผ่านทุกชั่วโมง และมีรถมินิบัสมีแอร์ที่คอยรับส่งผู้โดยสารไปสนามบินนานาชาติกระบี่ด้วย

พื้นที่ของที่ดินทางด้านหน้าจะติดถนนซอยสาธารณะ ส่วนน้ำประปาและไฟฟ้าก็มีเข้าไปในซอยก็มีให้บริการ โดยที่ดินมัลักษณะที่ราบเรียบเหมาะสำหรับการสร้างบ้าน อีกทั้งยังมีเพื่อนบ้านที่อยู่ใกล้กัน และมีความเป็นธรรมชาติที่มีความเงียบสงบมากเหมาะอย่างยิ่งทีจะสร้างพักอาศัย รับรองได้ว่าท่านจะไม่ได้รับความวุ่นวาย และหากคิดไปท่องเที่ยวตามสถานที่ต่างๆ ไม่ว่าจะไปหาดอ่าวนาง หรือ หาดคลองม่วงแต่นอนสามารถท่องเที่ยวไปได้หลายทิศหลายทางซึ่งอยู่ไม่ไกลกัน หรือท่านต้องการเดินทางไปยังตัวเมืองกระบี่ก็สามารถเดินทางได้อย่างสะดวกด้วยเช่นกัน และยังมีศูนย์จำหน่ายสินค้าที่สร้างเสร็จใหม่ๆ ที่ชื่อว่า ซุปเปอร์ซิป ซึ่งเป็นเฟรนไซต์มาจากภูเก็ต โดยอยู่ห่างจากที่ดินเพียง 1.5 กิโลเมตรเท่านั้น

เราขอแนะนำสำหรับท่านที่กำลังมองหาที่ดินไว้สำหรับสร้างบ้านพักตากอากาศที่ต้องการความเป็นส่วนตัว โดยหากท่านชื่นชอบสถานที่ท่องเที่ยวทางทะเลก็ไม่ไกลจากที่ตั้งของที่ดินมากนัก พื้นที่เราเสนอขายโอบล้อมด้วยธรรมชาติ มีความสงบ และที่ดินยังอยู่ระหว่างกลางระหว่างหาดบ้านคลองม่วง และหาดอ่าวนาง โดยท่านสามารถเดินทางไปยังสองชายหาดนี้ได้อย่างสะดวกโดยอยู่ห่างจากหาดอ่าวนาง 3.5 กิโลเมตรเท่านั้น และหากท่านจะเดินทางไปท่องเที่ยวหาดคลองม่วงก็ประมาณ 7 กิโลเมตร  โดยในอ่างนางจะมีธนาคารต่างๆ เปิดให้บริการหลายธนาคาร มีโรงแรมจำนวนมากในอ่างนาง ห่างออกมาอีกนิดก็จะถึง โลตัสเอกชนเพลส ซึ่งห่างเพียง 1500 เมตร อยู่ห่างจากสนามกีฬาของจังหวัดกระบี่ซึ่งกำลังก่อสร้างอยู่ประมาณ 1 กิโลเมตร รวมทั้งอยู่ห่างจากห้างแม็กโค เพียง 1800 เมตร และตั้งอยู่ห่างจากตัวเมืองกระบี่เพียง 20 กิโลเมตร โดยหากท่านต้องการเดินทางไปยังสนามบินก็จะใช้เวลาโดยประมาณ  30 กิโลเมตร ใช้เวลาในการเดนทางประมาณ 30-45 นาที

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Property Documents

 • Address: Address 27 Tambon Ao Nang, Muang, Krabi
 • City: Ao Nang
 • State/county: Mueang Krabi
 • Zip/Postal Code: 81000
 • Neighborhood: Ao Luek, Khao Phanom, Nuea Khlong
 • Country: Thailand

Detail

Updated on March 4, 2018 at 10:04 pm

 • Property ID: 81020
 • Price: 2,000,000฿
 • Land Area: 1 2 Million Baht per Rai or 250,000 per Room
 • Property Type: Land
 • Property Status: For Sale

WalkScore

walkscore21 / Car-Dependent more details here

Page Views

Contact info

Sanya Jayalee
Sanya Jayalee
0867700086

Inquire about this property

No Review ( 0 out of 5 )

Write a Review

Login for Review